Schwärze

Schwärze

Aijai, tämä oli hieno linja. Kahden vuoren välistä luikertelee kurulainen, jota ei oikein mistään suunnasta kunnolla näy. Välistä menee kuitenkin helposti laskettavissa oleva linja, joka avautuu ensimmäisten neljänneksen jälkeen aika leveäksikin. Ylhäältä sisään 60 m laskeutuminen, johon Karhuherra onnistui jumittamaan retkikunnan köydet. Onneksi joku ennalta tuntematon seurue kävi laskemassa saman linjan pari tuntia myöhemmin ja toimitti köydet suoraan Lean asunnolle. Hyvä palvelu.


Plussaa:
+ Hyvä lumi, tais käydä munkki
+ Tirolilaisille vuorille verrattaen pitkä linja, kuru n. 700 m verttiä
+ Helppo pääsy skinnaten linjan päälle

Miinusta:
– Ei näy mun parvekkeelle

Karhuherran kurulaispisteet:
     

Share This

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *