Kesäkitet ja purjehdukset!

 

  

Kesällä kolusimme Turun ja Ahvenanmaan saaristoa ja leijojakin ulkoilutimme samalla. Luovat reittisuunnittelu- ja ankkurointitaidot joutuivat koetukselle, kun s/y Sylvia ohjattiin hyvien kitespottien etsinnän yhteydessä melko melko mielikuvituksellisiin ankkuripaikkoihin ja luonnonsatamiin. Parhaiden mansikkapaikkojen koordinaatit jäänevät s/y Sylvian lokikirjan kätköihin, mutta ehkäpä tässäkin blogissa paljastetaan vielä kesän lähestyessä jotain niistä hieman tunnetuimmista paikoista. Tungosta ei näillä rannoilla ollut, sillä yhden kuukauden reissun aikana nähtiin vain yksi mökkeilijä leijailemassa!

S/y Sylvia osoittautui hyväksi emoalukseksi kiteretkille. 5-6 leijan ja 4 laudan varastoiminen veneeseen tuotti alussa hieman haasteita, mutta lopulta kaikelle löytyi paikkansa. Reissun päätteeksi Karhuherra purjehti veneen yksin Viron Naissaaren kautta Helsinkiin. Katso video yltä ja kuvat alta 🐻

 

Karhu Holiday Cruises pyöri saaristossa kuukauden verran purjehtimassa ja etsimässä kitepaikkoja. Tuulta, lämpöä, …

Posted by Juho Karhu on Wednesday, August 10, 2016

 

 

 

 

Share This

3 comments

  1. Pingback: Saariston kitespotit: Jurmo – karhumur

  2. Pingback: Saariston kitespotit: Sandö, Kemiönsaari – karhumur

  3. Pingback: Saariston kitespotit: Norra Sandön – Pellinki – karhumur

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *